INTERNATIONALE PARA-DRESSUURWEDSTRIJD  
18 - 19 - 20 - 21 juli                                              

**Internationale PARA-Dressuur maakt zich klaar voor de Olympische Spelen bij Green Valley Estate**

Green Valley Estate is verheugd aan te kondigen dat het de eer heeft om de internationale PARA-dressuurwedstrijd te hosten van 18 juli tot en met 21 juli 2024. Deze prestigieuze competitie dient als een cruciaal kwalificatiemoment voor de aankomende Paralympische Spelen. 

Gedurende vier dagen zullen topatleten uit de hele wereld samenkomen in Deurne om hun vaardigheden en toewijding te tonen in de para-dressuursport. De deelnemers zijn ingedeeld in verschillende klassen, gebaseerd op hun functionele mogelijkheden, en zullen strijden om een plaats in de Paralympische ploeg.

**Programma Hoogtepunten:**

18 juli: Aankomstdag
19-20 juli: Voorrondes in diverse klassen.
21 juli: Finales en slotceremonie.

Green Valley Estate, voorheen bekend als het Nederlands Hippisch Centrum, biedt de perfecte omgeving voor deze elitecompetitie. Met onze moderne faciliteiten en prachtige groene omgeving, zal het een inspirerende locatie zijn voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

"We zijn enorm trots dat we deze internationale wedstrijd mogen organiseren," zegt Yvonne Theunissen , "Dit evenement benadrukt onze toewijding aan de inclusieve paardensport en biedt een platform voor deze getalenteerde atleten om hun dromen waar te maken."

**Gratis Entree**

Het publiek wordt uitgenodigd om dit unieke evenement bij te wonen en de ruiters aan te moedigen. Entree is gratis voor alle bezoekers, dus mis deze kans niet om getuige te zijn van topklasse para-dressuur!Voor meer informatie, vragen, interviews en persaccreditaties, neem contact op met: Yvonne Theunissen 06-4319760 of mail: international@greenvalleyestate.nlWe kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij dit spannende evenement en samen de weg naar de Paralympische Spelen te vieren!

 

Onze Sponsoren

Kom in contact