Concours Hippique Deurne

Vijf Nederlandse Kampioenschappen voor springruiters tijdens Concours Hippique Deurne
Hét paardensportfestijn van Nederland met Brabants tintje! 

Van 26 tot en met 30 april vinden paardensportliefhebbers van Nederland de weg naar de Green Valley Estate in Deurne. Het publiek wordt verrast met vijf dagen topsport van de bovenste plank. En ook dit jaar is Concours Hippique Deurne gratis toegankelijk, inclusief de overdekte tribunes. Alleen voor de parkeerplaats wordt een bijdrage gevraagd.

Van Nederlands Kampioenschap Children tot Veteranen

De bezoeker komt met vijf kampioenschappen geheel aan zijn trekken. De woensdag staat in het teken van de rubrieken Nationaal niveau 1.40m en het 1e onderdeel van Green Valley Estate Kampioenschap Pony’s. Op de donderdag wordt gestart met het rijtje Nederlandse Kampioenschappen zoals het NK Children, NK Junioren, NK Young Riders en uiteraard het NK Senioren. Op vrijdagavond komen de Veteranen in het Vader Abraham Kampioenschap in actie. Op de zaterdagmiddag wordt voor de tweede maal de Grote Prijs van Deurne verreden. Op zondagmiddag vindt de de finale van het NK Springen voor Senioren plaats. Kijk hier voor het volledige programma.

Na een prachtig evenement in 2022 kijken we vooruit naar een nog mooier concours in 2023. Een concours waar de grote namen van Nederland in de piste treden. Zo verwachten we de lokale favorieten Maikel van der Vleuten, Leopold van Asten en Piet Raaijmakers JR, maar ook Willem Greve, Sanne Thijssen, Jur Vrieling en Jack Ansems de nr 1, 2, 3 en 4 van het NK 2022 zijn aanwezig. Marc Houtzager, Leon Thijssen en Lowie Joppen, die een geweldige prestatie had op de The Dutch Masters 2023, zullen meerijden met het Nederlands Kampioenschap. Kortom de complete (aankomende) Nederlandse top is aanwezig.

CH Deurne is ook Brabantse gezelligheid die je vindt rond de piste, in het prachtige strodorp, maar ook de feestavonden waar de bezoeker voor warm loopt.

Tijdens de feestavonden ​zijn er optredens na de wedstrijden in het Sportcafé, aanvang om ong. 20.00 uur. 

vrijdag 28 april  DJANGO WAGNER
zaterdag 29 april MONIQUE SMIT
zondag 30 april Sander Kwarten en zanger Rens

Graag tot ziens!

<<< Terug naar overzicht

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken. Lees verder >>>

Green Valley National Series

Green Valley National Series

Op 11, 12 en 13 mei vinden de Green Valley National Series weer plaats! Drie dagen jumping op een droomlocatie met spannende rubrieken en opnieuw een mooie prijzenpot. Internationaal parcoursbouwer Rens Wondergem zal wederom voor springspektakel zorgen. Mis het niet, want het gaat gezellig en fantastisch worden! Schrijf je op tijd in! vol = vol. Inschrijven kan via: entry.equipe.com/meetings Lees verder >>>

Onze Sponsoren

Kom in contact