Winterfair De Peel

20 EN 21 DECEMBER 2023 van 19.00 TOT 22.00 UUR

Met de feestdagen voor de deur vragen wij graag even uw aandacht. Heeft u hét perfecte kerstgeschenk al gevonden? Wij helpen u graag op weg. Wat dacht u van een toegangsticket voor Winterfair De Peel? Dit is het perfecte kerstgeschenk voor medewerkers, zakenrelaties maar zeker voor uw vrienden, vriendinnen, vrijwilligers of die speciale persoon die veel voor u betekent, denk aan uw oppas, poetsvrouw of die lieve buurvrouw die altijd voor u klaarstaat.

U geeft een gezellig avondje uit cadeau en de gelukkige ontvanger mag zelf op zoek gaan naar het best passende geschenk. Lekker shoppen bij de meest uiteenlopende lokale bedrijfjes. Natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek. Er worden heerlijke producten uit het Land van de Peel, ambachtelijke werken en met passie bereide lekkernijen te koop aangeboden.

De Winterfair biedt vier verschillende arrangementen oplopend van 25 tot 50 euro.
Wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen mail dan naar: events@baroef.nl

Wist je dat...

... je de Winterfair ook kunt bezoeken als passant? De toegangsprijs bedraagt 8 euro (inclusief een welkomstdrankje en inclusief 10 X-mas Coins). De X-mas coins zijn tijdens de Winterfair los te verkrijgen.

Voor meer informatie kijk op: www.baroef.nl/kerst

Zien wij u op woensdag 20 of op donderdag 21 december op Green Valley Estate? Gezellig!

<<< Terug naar overzicht

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken. Lees verder >>>

X-MASter CSI2*/CSI1*/ CSIYH*

X-MASter CSI2*/CSI1*/ CSIYH*

20 t/m 23 december- 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐕𝐀𝐋𝐋𝐄𝐘 𝐄𝐒𝐓𝐀𝐓𝐄'𝐒 𝐗 𝐌𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑 𝐂𝐒𝐈𝟐*/𝐂𝐒𝐈𝟏*/𝐂𝐒𝐈𝐘𝐇𝟏*  Geweldige namen, eersteklas paarden en een schitterende omgeving zullen je als deelnemer of bezoeker versteld doen staan. Laat het team van Green Valley Estate je optillen naar een hoger sportniveau en bovenal gezelligheid met een hoofdletter G. Doe mee met de wereld van het springen op het overdekte terras van Green Valley Estate, neem gerust je vrienden mee want het wordt super! Henk Linders, internationaal 3* parcoursontwerper brengt vuur tot explosie tijdens de 2de editie van Green Valley Estate's X-MASter. De entree en parkeren is gratis, iedereen is welkom. Voor meer informatie:  https://online.equipe.com/shows/59911 🗓️𝟐𝟎/𝟐𝟑 𝐃𝐄𝐂𝐄𝐌𝐁𝐄𝐑'𝟐𝟑 👉🏻𝐂𝐒𝐈𝟐* 𝐂𝐒𝐈𝟏* 𝐂𝐒𝐈𝐘𝐇𝟏* www.greenvalleyestate.nl/agenda   Lees verder >>>

Onze Sponsoren

Kom in contact