Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken.

Het Hippisch Centrum heeft 2 jaar te koop gestaan omdat voormalig eigenaar Libéma er geen toekomst meer in zag. Familie Van den Eijnden ziet er zeker wel toekomst in, Green Valley Estate biedt ook  ‘longstay’ stalling aan voor paarden die langere tijd in de regio verblijven. Op deze manier is er in de regio nog meer mogelijk op het gebied van de hippische sport. Daarnaast ligt er ook al een vergunning voor een aantal hotelkamers en wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor de opening van het terrein richting het Zandbos.

In de toekomst zullen er wedstrijden georganiseerd worden, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast wordt de breedtesport ook aangehaald om zo een divers aanbod aan te kunnen bieden.

<<< Terug naar overzicht

Aanleg nieuwe buitenpiste

Aanleg nieuwe buitenpiste

In slechts 2 maanden tijd is er bij Green Valley Estate een nieuwe buitenpiste van 110 x 80 meter gerealiseerd in samenwerking met Agterberg B.V. Deze piste gaat een basis bieden voor verschillende evenementen in de toekomst. De mooie houten omheining van de piste is geleverd door Hendriks omheining.   Lees verder >>>

Onze Sponsoren

Kom in contact