JUMPING INDOOR LEUNEN

Jumping Indoor Leunen komt naar Green Valley Estate

Elk jaar organiseert Rijvereniging 'Ons Genot' een springwedstrijd voor paarden- en ponyruiters, genaamd Jumping Indoor Leunen. Van donderdag 5 tot en met 9 januari 2023 vindt de 12e editie plaats, dit keer is gekozen voor Green Valley Estate als gastheer. Daar zijn we bij Green Valley Estate heel trots op.

In 2009 vond de eerste editie van Jumping Indoor Leunen plaats. De club wilde toentertijd een wedstrijd op de kaart zetten waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staan. De eerste paar jaar hebben ze daar dan ook vooral in geïnvesteerd. Nagenoeg alle opbrengsten waren nodig voor het organiseren van de volgende editie. Ze vinden goed prijzengeld belangrijk, zodat het aantrekkelijk is voor ruiters om te komen. Ze zorgen goed voor hun vrijwilligers en sponsoren. Helaas kon het de afgelopen twee jaar vanwege Corona niet doorgaan, maar dit jaar zijn ze er weer helemaal klaar voor en hebben ze er zin in.

DE VISIE
Jumping Indoor Leunen wil ieder jaar een wedstrijd organiseren die niemand wil missen. De ruiters worden altijd goed ontvangen door het secretariaat van de organisatie. Met eventuele problemen wordt goed meegedacht, ze zijn erg flexibel en vriendelijk. Ze houden alles zo laagdrempelig mogelijk om de paardensport voor hun leden en de omgeving aantrekkelijk te maken en te houden. Omdat ze zelf als club geen beschikking over een indoor arena, zijn ze daarin afhankelijk van andere partijen. De samenwerking met deze partijen moet goed zijn om samen een mooie wedstrijd neer te kunnen zetten.
Aankomend jaar hebben ze gekozen voor een samenwerking met Green Valley Estate in Deurne. Beide partijen kijken erg uit naar de wedstrijd.

WAARDEN
Jumping Indoor Leunen wil een goede, gezellige en sportieve wedstrijd neerzetten in samenwerking met de accommodatie.
Voor hun sponsoren organiseren ze een VIP-avond om ze te bedanken. Ook aan de vele vrijwilligers wordt gedacht,
niemand komt iets tekort tijdens de wedstrijddagen.

TOEKOMST
Ze zien de toekomst positief tegemoet. Ze hebben een fijn team en beginnen al maanden van tevoren met de voorbereidingen.
Er wordt gewerkt met veel passie en op vrijwillige basis. De financiële opbrengsten zijn zeker niet de drijfveer.
Hun motto is: "Als we goed samenwerken worden we er allemaal beter van."

Kortom: een mooi en gezellig topsportevenement!
Je kunt tijdens de wedstrijddagen vanaf 08:00 uur mee komen genieten van de paardensport, de horeca is open.
​Graag tot ziens!

<<< Terug naar overzicht

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken. Lees verder >>>

Expositie Natuurlijk Deurne

Expositie Natuurlijk Deurne

Van 15 januari t/m 30 april is de expositie Natuurlijk Deurne op Green Valley Estate geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De titel verwijst naar onze samenwerking met regionale en landelijke kunstenaars. De getoonde werken hebben direct of indirect te maken met inspiratie uit de natuur. De expositie is zowel binnen als buiten, je kunt het terrein ook bereiken vanuit het Zandbos, de poorten zijn open. Het Sportcafé is open tijdens deze expositie. Bezoek ons en maak op een deze manier kennis met de veelzijdigheid van Green Valley Estate. Je bent van harte welkom! Deelnemende kunstenaars: Catharina Driessen Van paardenfokker naar paardenschilder cathdriessen.nl Petra Verhees Beelden en objecten in glas, steen en hout. www.petraverhees.nl Art man Wim Kömhoff Zijn beelden variëren tussen abstract en figuratief, zonder ooit hun sierlijkheid te verliezen. wim-komhoff.com Emelie Jegerings The beauty of nature emeliejegerings.nl Theo van Dam Galerie atelier en beeldentuin www.ArTheo.nl Bart Ensing Nature Art www.bartensing.com Ans Kanters Keramiek www.anskanters.nl ArtORO Werk & dagbesteding www.artoro.nl     Lees verder >>>

Onze Sponsoren

Kom in contact