Sport
De kans om te excelleren
Leisure
Om de passie te ervaren
Food
De drive om te innoveren
Business
Om groei te stimuleren

Hippique event

Dit is een concours van Bixie 20cm tot aan ZZ pony springen en U25 dat plaatsvindt op 1 en 2 april.

Op zondag 2 april is er tevens een "Knutsel-knuffel-ochtend" bij expositie Natuurlijk Deurne en SoSo Bixie Plus Events.
Deelnemende kunstenaars Ans Kanters, Emelie Jegerings en Catharina Driessen willen besteden op zondag 2 april aandacht aan de jonge kunstenaar. Kinderen van basisschool (4 tot en met 12 jaar) kunnen zich opgeven voor een workshop schilderen van je fantasiepaardje of het knutselen van een fraaie paardenstaart.
Alle werkjes gaan een mooie presentatie “De Ponyparade” vormen op de expositie Natuurlijk Deurne en zijn tot 30 april op Green Valley Estate te bewonderen. 
Geef je op via: https://emeliejegerings.nl/

Na het geknutsel kan er volop geknuffeld worden met de pony's van SoSo Bixie Plus Events. Want ook het team van SoSo Events staat dan voor je klaar.
Gezelligheid gegarandeerd op onze prachtige locatie.

➡ De voorlopige startlijsten staan al op online.equipe.com.
Op zaterdag wordt de wedstrijd gehouden in de Prins Bernhardhal, na afloop van de wedstrijden kun je gezellig napraten en borrelen in het Sportcafé.
Op zondag wordt de wedstrijd verreden in de nieuwe Deurne Arena.

Klik hier voor meer informatie of bezoek de socials van Hippique Soso Event. 
Je bent van harte welkom! Tot ziens!


 

<<< Terug naar overzicht

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken. Lees verder >>>

Go Social Party

Go Social Party

Op zaterdag 8 april aanstaande vindt de derde editie van de Go Social Party plaats op Green Valley Estate. Het belooft weer een fantastische dag te worden met heel veel bezoekers. Een dag vol met jouw favoriete influencer-sterren uit de paardenwereld, clinics, shows, fotomomenten, stands, spellen, challenges en nog veel meer. Wil je weten wie er allemaal komen en wat voor shows je kunt verwachten?  Kijk op: www.gosocialmedia.nl/go-social-party Lees verder >>>

Onze Sponsoren

Kom in contact