ARABISCH VOLBLOED PAARDENSTAMBOEK

- ARABISCH VOLBLOED PAARDENSTAMBOEK -

Kom jij aanstaande zaterdag 17 en/of op zondag 18 juni een kijkje nemen op Green Valley Estate? Onder auspiciën van het Arabisch Volbloed Paardenstamboek (AVS) worden een nationale C-show en een Internationale Europese show georganiseerd op het buitenterrein.

De Teun van Riel shop en Horse Power Food op ons terrein zijn open. In het Sportcafé kun je terecht voor een drankje en een hapje.  Ook via de poort bij Zandbos kun je het terrein betreden. Je bent van harte welkom, de entree is gratis.

Er is geen enkel paardenras dat zo internationaal gefokt wordt als het Arabisch Volbloedpaard. Echt de moeite waard om te zien! 

Voor meer informatie kijk op: www.avsweb.nl

<<< Terug naar overzicht

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken. Lees verder >>>

TRIBUTE VALLEY

TRIBUTE VALLEY

Op vrijdag 7 juli 2023 vindt de eerste editie van TRIBUTE VALLEY plaats op Green Valley Estate! Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden met tribute bands van het hoogste niveau. Aanvang: 19:00 uur in de Zandboshal Line-up: QUEEN - Queen must go on BRUCE SPRINSTEEN - Brucified TOTO - Touch of Toto TINA TURNER - Linda zingt Tina Info & tickets via: www.tributevalley.nl Lees verder >>>

Onze Sponsoren

Kom in contact