5 dagen vol topsport bij CH Deurne

Van 20 april t/m 24 april vindt het NK Springen op Green Valley Estate plaats. Om aan de eisen te voldoen van de sport is Concours Hippique Mierlo verhuist naar Deurne en zal verder gaan onder de naam Concours Hippique Deurne. Dat wordt 5 dagen genieten van de Nederlandse springsport op het hoogste niveau!

Kijk op: www.chdeurne.nl

Het belooft een vol programma te worden. Woensdag wordt de wedstrijd gestart met de nationaal 1.40 rubriek, waarna op donderdag de NK’s op het programma staan. De NK’s worden verreden onder de categorieën NK Children, NK Junioren,  NK Young Riders en NK Senioren.  Daarbij komen op donderdagmiddag de Veteranen ook aan start in het Vader Abraham Toernooi. Op zondagmiddag wordt het weekend beëindigd met de finale van het NK Senioren.

Bovendien komen er niet alleen paarden aan start dit weekend, maar op zondag zal ook de finale van de BestronicsCup verreden worden, waar alleen pony’s van start zullen gaan. Deze ponyruiters hebben zich geselecteerd in aanloop naar het NK en mogen tijdens de pauze van de finale van het NK Senioren aan start komen.

Daarnaast wordt in het weekend ook een avondprogramma georganiseerd. Zo kun je op vrijdagavond luisteren naar Raymon Hermans in het sportcafé en op zaterdagavond komt Henk Dissel optreden. Als afsluiting, hebben we op zondag een 'Afterpaardy' met Stef Ekkel.

Er is genoeg te beleven tijdens het CH Deurne. Kom een kijkje nemen, de entree is gratis!

<<< Terug naar overzicht

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Overname NHB Deurne tot Green Valley Estate

Het voormalige NHB Deurne is juni 2021 gekocht door de Deurnese familie Van den Eijnden en kreeg een nieuwe naam: Green Valley Estate. Samen met een aantal deskundigen bundelen zij hun krachten om het Hippisch Centrum tot een succes te maken. Lees verder >>>

Inschrijvingen open voor 2e CSI Deurne 4-8 mei

Inschrijvingen open voor 2e CSI Deurne 4-8 mei

Inschrijving voor onze tweede CSI Deurne op 4 tot 8 mei zijn nu geopend. Kom rijden op onze nieuwe Agterberg piste van 110 x 80 meter en geniet van de groene omgeving die Green Valley Estate te bieden heeft. Wacht niet te lang en schrijf je nu in! Klik hier voor het programma Lees verder >>>

Onze Sponsoren

Kom in contact